Makanan kucing jenama Greens

Makanan kucing jenama Greens seberat 8 kilogram boleh dibeli melalui Mudah.com.

Ada penjual yang menawarkan harga makanan kucing Greens di antara RM 85 sehingga RM 100, harga asal boleh mencecah RM 110.

Khasiat makanan kucing Greens

Greens menghasilkan makanan kucing Super Premium untuk semua peringkat kehidupan digubal untuk memenuhi tahap pemakanan yang ditubuhkan oleh profil nutrien AAFCO CAT.

Makanan kucing Greens membekalkan nutrien berkualiti tinggi untuk kesihatan dan makanan kucing Greens juga mesra alam sekitar. Kalau tak mesra alam sekitar, gila nak bagi kucing makan? Mengarut juga iklan mereka ni.

Makanan kucing jenama Green juga mengandungi Taurine untuk menjaga kesihatan jantung dan penglihatan kucing.

Ia kaya dengan asid linoleik dan Omega 3 & 6 untuk bulu dan kulit kucing kesayangan anda.

Makanan kucing jenama Greens juga ada formula Yucca untuk mengurangkan bau najis kucing di samping mengawal PH air kencing kucing.

Ia diperakui dengan piawaian ISO9001 dan turut disahkan dengan HACCP / ISO22000.

makanan kucing jenama Greens Malaysia

Jangan lupa belikan buat kucing kesayangan anda, Greens makanan kucing.

Kandungan dalam makan kucing jenama Greens adalah:

  1. Protein Mentah: 30%
  2. Lemak: 12%
  3. Fibre: 3%
  4. Kalsium 1.3%
  5. Fosforus: 0.8%
  6. Taurine: 0.1%

Ramuan:

ayam, ikan, minyak ikan, jagung, beras putih digilap, serbuk pencerna, oat & germa gandum, serbuk yis, serbuk telur keseluruhan, minyak sayuran, minyak pati, asid amino dan asid lemak, vitamin dan mineral.

Ulasan

  1. Makanan berkhasiat,kucing mendapat nutrien yang secukupnya,alhamdulillah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untungla kucing mendapat gizi dan nutrisi yang diperlukan... Gemuk la mereka tu nanti.. tedi je makin kurus... Huhu

      Padam
  2. Belum pernah cuba Greens lagi untuk kucing-kucing Mrs. A.

    Tapi so far tak pernah jumpa lagi jenama ni kat supermarket.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Opppsss... Jangan pula Kak A cuba makan makanan kucing tu.. biar mereka je yang cuba.. hehe

      Haah, memang tak jumpa di supermarkets..

      Padam
  3. green ni bagus..sbb duplicate dari royal canin..royal canin mahal sbb brand shj..green masih baru..tak mustahil akn mahal mcm royal canin 1 hari nty

    BalasPadam
    Balasan
    1. itula, kalau nak beli royal canin memang jenuh lah kan

      Padam
  4. Kat mana saya blh dptkan green cat food ni ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Greens Cat Food ni tidak Tedi temui di kedai-kedai jadi bolehlah dibeli melalui online seperti mudah dan lazada.

      Padam
  5. Kat mana saya blh dapatkan makanan kucing ni ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. makanan kucing green ni boleh dibeli melalui kedai online di Malaysia

      Padam
  6. Saya beli kat petshop harga baru rm88

    BalasPadam

Catat Ulasan

Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan.
Tedi budak baru belajar, salah tak salah tolong komenkan.

Trending