Langkau ke kandungan utama

MouseHunter Tedi: Tournament The Full Moon

Memburu Lycan untuk 47 mata.

Hari ini Tedi saja-saja sertai tourney The Full Moon. Tourney ini pada asasnya memerlukan kemahiran menangkap Lycan untuk mendapat mata.

Maklumat lanjut mengenai Lycan Mouse.

Lycan Mouse - pada mulanya merupakan seekor tikus yang pasif, namun berubah menjadi ganas dan digeruni MouseHunter apabila malam menjelma. Keju paling sesuai untuk mengumpannya adalah Moon Cheese.
Lycan Mouse lemah kepada perangkap berjenis Shadow namun itu tidak bermakna dia mudah ditangkap.
Ia berkeliaran di kawasan hutan gelap dan juga perkuburan. Jika berjaya ditangkap, sumpahan ke atasnya boleh dihapuskan dan rahsia asal-usulnya mungkin diperolehi.


Senarai Tikus yang mempunyai mata dalam tourney The Full Moon:


  1. 4 mata
    1. Bat Mouse
    2. Ghost Mouse
    3. Mummy Mouse
    4. Ravenous Zombie Mouse
    5. Zombie Mouse
  2. 7 mata
    1. Vampire Mouse
    2. Scavenger Mouse
    3. Sorcerer Mouse
  3. 47 mata
    1. Lycan Mouse

Lokasi sesuai untuk tourney The Full Moon:

  • Lycan berada di Mousoleum, Catacombs dan Forbidden Garden.
  • Kali ini Tedi memburu di Catacombs pada awalnya dengan umpan Moon Cheese.
  • Namun setup ini membuatkan Tedi tercicir jauh.
  • Ramai MouseHunter yang berada dalam senarai teratas ranking tourney ini memburu di Mousoleum menggunakan perangkap berjenis Shadow dan juga tangkal Ancient.

Ulasan

  1. akak singgah petang tedi.. :D

    BalasPadam
  2. dulu main jugak mousehunter ni. hehe. 2-3 tahun lepas jugak.

    BalasPadam
  3. Kak Aiza: Tq akak. Mesti akak x faham apa kiriman Tedi kali ni kan? hehehe.

    Kak Aisya: owh, ye ke? nice to meet you, MouseHunter! Ni je game yang Tedi main online sebab xyah duk depan komputer pun. Set je trap dah boleh, asalkan ada cheese.

    BalasPadam
  4. mcam best je game nih.. mcam game need for speed ke? heee

    BalasPadam
  5. Bro Zakirasli: xdela mcm tu. Tedi tak main game yang Tedi kena main. Tedi main game yg auto je, hehe. Game ni macam boring tapi Tedi suka sebab ada unsur statistik, kebarangkalian, luck... Tedi kumpul data pastu Tedi try assume apa logic game ni, hehe.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan.
Tedi budak baru belajar, salah tak salah tolong komenkan.

Kiriman Berkaitan